הארכת ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/04/2015 | 09:00 | מאת: אבי

בתי בטיול ,ועשתה האריכה את הטיול בעוד חמישה ימים מהמתוכנן. חברת הביטוח לא מסכימה להאריך את הביטוח בטענה שבמהלך הטיול היא היתה בטיפול רפואי (פעם על כאב בטן ופעם על כאבי גרון) הטיפולים היו קלים חד פעמי לכול טיפול. מה עושים? תודה

שלום אבי, באופן עקרוני מדובר על חוזה שנערך בין שני צדדים ולכל צד הזכות להחליט שאינו מאריך אותו . יחד עם זאת אם לא מדובר באירועים שיש בהם משום סיכון נוסף (זו כבר החלטה של החתם הרפואי באותה חברה) האופציה היחידה היא לערער על החלטת החברה לגורמים גבוהים יותר ולנסות למצוא פיתרון (לדוגמא : להאריך את הכיסוי ולהחריג מהכיסוי את מצבים הקשורים לאותם אירועים שהיא עברה; לגדר את הסיכון בסכומי ביטוח נמוכים יותר; תוספת פרמיה וכדומה). חברות ביטוח אחרות (מהארץ כמובן) לא מסכימות לקבל מבוטחים השוהים כבר בחו"ל. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל