ביטוח רפואי לחול לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/04/2015 | 22:15 | מאת: גלי

שלום בעלי עבר צינטור השבוע והכל היה תקין לא היו חסימות ולא היה כלום. בסוף החודש אנחנו טסים לחול, האם בקופת חולים יבטחו אותו??? בתודה וחג שמח גלי

שלום גלי, ראשית נעמיד דברים על דיוקם - קופות חולים אינן מבטחות ואין להן רשות לבטח. מי שמבטח אלו חברות ביטוח ועל כן ההחלטה היא של חברת הביטוח ולא של קופת החולים. חשוב גם לזכור שלחברת הביטוח אין את המידע הקיים בקופת חולים והקופה גם לא מעבירה את המידע הרפואי לחברת הביטוח. עלייך ליצור קשר עם חברת הביטוח ולהציג את השאלה. יש בשוק חברות ביטוח המבטחות מועמדים שעברו לאחרונה טיפול רפואי. כמו כן וחשוב יותר - יש לקבל אישור מהרופא המטפל לטיסה ושהות בחו"ל. ישנם מצבים בהם אחרי צינתור חל איסור על טיסה לפרקי זמן מסויימים. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל