ביטוח לטיול בחו"ל לאחר יציאה מהארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/12/2014 | 05:18 | מאת: ענבר

שלום וברכה, אני סטודנטית בחילופי סטודנטים באוניברסיטת קולומביה בניו יורק ומבוטחת דרכם למשך השהות שלי פה (עד ה19.1.15). הסמסטר נגמר ב14.12.12 ואני מתכננת לצאת באותו היום לטיול תרמילאים במרכז אמריקה. לא רכשתי פוליסה מהארץ לפני שיצאתי (לפני חמישה חודשים) כי הייתי מבוטחת על ידי קולומביה. דיברתי עם מספר סוכנויות מהארץ, ולטענתם אין אפשרות לבטח אם אני לא קונה את הפוליסה כשאני עוד בארץ. מה ניתן לעשות? המון המון תודה

שלום ענבר, אפשרות אחת היא הארכת הביטוח של דיוידשילד שנותן מענה גם למקרי חירום רפואיים מחוץ לארה"ב ובכל העולם. יש לזכור כי מדובר רק על הוצאות רפואיות חירומיות. תכנית דיוידשילד לא כוללת פינוי לארץ, מטען וכבודה או איתור וחילוץ (אלמנטים שקיימים בביטוח נסיעות לחול). אופציה אחרת היא לנסות לרכוש ביטוח נסיעות באינטרנט (ישנן חברות שמאפשרות רכישה מחול אולם אינן חברות ישראליות) ובחלק ממדינות דר' אמריקה ניתן לרכוש ביטוח מקומי בעת הכניסה למדינה (בבוליביה וארגנטינה ניתן. בכל השאר יש לבדוק). בהצלחה

01/12/2014 | 15:55 | מאת: ענבר

שלום רב ראשית, תודה רבה על התשובה המהירה. הביטוח של דיווידשילד לפי מה שדיברתי איתם איננו רלוונטי. אין דרך לבטח דרך חברות ישראליות עם הצהרה כי מצבי לא השתנה מרגע יציאתי מהארץ?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל