ביטוח החמרת מצב רפואי לבני משפחה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/09/2014 | 09:15 | מאת: חלי

אני יכולה לרכוש ביטוח כולל החמרה במצב רפואי, למי שטס, אבל מה קורה לגבי החמרה של מצב רפואי של קרובי המשפחה מדרגה ראשונה שנשארים בארץ ? האם יש ביטוח שכולל החמרה כזו ? כמה זמן לפני טיסה ניתן לרכוש ביטוח כזה ?

שלום חלי , לא זו בלבד שאין ביטוח המכסה הוצאות ביטול נסיעה או קיצור נסיעה עקב מחלתו של קרוב משפחה מדרגה ראשונה, אלא אף פוליסות הביטוח השונות מחריגות זאת מפוליסת הביטוח. במילים אחרות - במקרה בו נאלצת לבטל או לקצר נסיעה עקב מצב רפואי קודם של קרוב משפחה, אשר הוחמר, לא יהיה לכך כיסוי מצד פוליסת הביטוח. יש להתחשב בנתון זה ולדעת כי זהו סיכון שהמבוטח לוקח על עצמו. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל