ביטול טיסה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2014 | 21:44 | מאת: נעמי

עשיתי ביטוח נסיעות, הטיסה לטורקיה לקלאב בוטלה. בעקבות כך ביטלנו ההזמנה לקלאב בטורקיה. מס שעות לפני מועד הטיסה, הודיעו על קיום הטיסה כרגיל. מאחר ולא היייתה קיימת כל הזמנה בקלאב, הודענו לסוכן הנסיעות כי בוטלה ההזמנה ואין טעם כי נעלה על הטיסה, ללא מלון שאליו נוכל להגיע. דרשנו מסוכנות הנסיעות את כספנו בחזרה, אך נענינו בשלילה. דרשנו מהמלון את כספנו בחזרה, דרך בוקינג וגם הוא לא נאות לבקשתנו ולא התחשב במצב הבטחוני ובביטול הטיסה. הטיסה אינה סדירה, מאחר ולטורקיה אין טיסות סדירות. האם נוכל לקבל החזר מהביטוח? ( לא ביטלתי את ביטוח הנסיעות). האם יש לך עצה, הכיצד נוכל לקבל את כספנו בחזרה? בברכה, נעמי

שלום נעמי, אם לתמצת את כל האירוע, תחילתו בביטול הטיסה לטורקיה. ישנם ביטוחים הכוללים החזר על ביטול נסיעה אם הביטול הוא כתוצאה מביטול שירות טיסות סדיר. אמנם רשמת שהטיסה אינה סדירה אבל יש לבחון את העניין בהתאם. מעבר לכך, מבלי שזה ייחשב לייעוץ משפטי, מן הסתם יש מקום לבחון תביעה להחזר כנגד הגורם שביטל את הטיסה וגרם לנזקים הנטענים. ככל שהיה סוכן נסיעות בתווך, מה תרומתו לכל העניין ? (לטוב ולרע) מפאת חוסר במידע רב, קשה לתת תשובה מקיפה ואני מקווה שהנקודות שהעליתי מעלה יסייעו לך בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל