ביטוח חו"ל לתושב ארעי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/08/2014 | 18:23 | מאת: טלי

אישה בת 21 עם אזרחות רוסית. במעמד של "תייר בעל רישיון עבודה" ( ב/1/B ) רוצה לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל לנסיעה בת שבועיים להולנד. איפה עושים ביטוח כזה?

שלום טלי, האם היא מבוטחת בביטוח עובדים זרים בארץ? אם כן, יש לבחון בחברות הביטוח השונות האם ניתן להציע לה ביטוח נסיעות לחו"ל (אחד הפרמטרים העיקריים הוא כיסוי רפואי בארץ על מנת שבמידת הצורך יהיה אפשר להחזיר אותה להמשך טיפול בישראל). מעבר לזה, היא יכולה לבחון אפשרות בחברות בינלאומיות באינטרנט בגוגל לרשום travel insurance for foreigners ולבחון את התוצאות בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל