ביטוח נסיעה לחול בהריון לאחר טיפול הפרייה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/08/2014 | 17:40 | מאת: עינב

שלום רב, האם קיימת חברת ביטוח שמבטחת אישה בהריון שהושג בטיפול הפרייה ( החזרת עובר קפוא)? רצוי לציין כי אני אמורה לטוס בשבוע 31 ולחזור בשבוע 32. ההריון תקין, כל הבדיקות תקינות ושני הריונות קודמים תקינים עם לידות תקינות. לא אכפת לי לשלם יותר כסף, אך האם קיימת חברת ביטוח שתאשר פוליסה באישור רופא?

שלום עינב, מעבר לעובדה שההריון הושג בהפריה, כחתם רפואי אני חייב לציין שאינני רואה כל הבדל בין הריון שהושג ב"דרך הטבע" להפריה. אחרי תחילתו, הריון הוא הריון ועל כן מה שמשנה זה האם מדובר בהריון בסיכון או מרובה עוברים. כל חברת ביטוח שמכסה הריון אמורה לתת מענה ואם לא, פספורטכארד בטלפון 9912* בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל