קבע ו מלחמה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/07/2014 | 11:01 | מאת: מיכל

שלום אני ואמי חייבות לבטל נסיעה לחו"ל: 1. הבעל בקבע ועקב מחלה עם קבלות ממיון כרגע בגימלים ( לא יוכל לקחת חופש לטיפול בילדים בזמן שלא אהיה בארץ כפי שהיה התכנון) 2. גרים במרכז והטילים הגיעו גם לכאן שומעים ורואים. 3. אין לו צו 8 (הוא חייל בקבע) כרגע במחלה 4. מצב כאן בארץ "מערכה" מ ל ח מ ה מה גורל החזר הכספי? תודה

שלום מיכל , אינני מכיר את תכנית הביטוח בה אתן מבוטחות אבל ברוב תכניות הביטוח הסיבות שפירטת אינן מזכות בהחזר או בזכאות לביטול נסיעה. המצב הביטחוני, הגם שאינו מלחמה בהגדרה, אינו עילה לביטול נסיעה מבחינה חוזית. מצבו הרפואי של בעלך, ככל שהוא לא מאושפז ונמצא בסכנת חיים (כנראה שלא ובהזדמנות זו אאחל לו החלמה מהירה) אינו מהווה סיבה לביטול נסיעה. על אף זאת, כפי שציינתי, ללא ידיעה לגבי תנאי הכיסוי שרכשתן לא אוכל לענות בצורה מלאה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל