אם אני חוזר יום לאחר ההמראה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/06/2014 | 00:48 | מאת: אריק

נניח שההמראה ב10/7 ב 23:00 והנחיתה יום לאחר מכן ב 11/7 ב 3:00. האם צריך לבטח את כל היום של ה 11/7 הרי אני אהיה באוויר במטוס, ומבוטח ע"י לחברת התעופה

שלום אריק, לפי התיאור שנתת למעשה אתה צריך לבטח בנטו 4 שעות. יכול להיות שהתכוונת ל 3:00 של ה 12 ליולי. יחד עם זאת מבחינה ביטוחית, אם תהיה מעוניין שהביטוח יכסה אותך גם עבור כבודה ומטען בדרכך לשדה או מהשדה, הרי שעליך לבטח את עצמך עבור ה 10 וה 11. תאר לך מצב בו נתקף נוסע כלשהוא בבעיה רפואית אשר מחייבת את המטוס לבצע נחיתת ביניים לא מתוכננת באמצע הדרך וכעת אותו נוסע מובהל לקבל שירות רפואי, אלא שאין לו ביטוח . חברת הביטוח של המטוס לא תישא בהוצאות השירות הרפואי מחוץ למטוס... בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל