שבר ביד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/06/2014 | 11:33 | מאת: ענת

בני שבר את ידו היום, ובעוד חמישה ימים אנו אמורים לטוס לחופשה בחו"ל שעיקרה שהייה בחוף הים. יש לנו ביטוח נסיעות שכולל סעיף של "ביטול נסיעה". האם שבר ביד הוא מצב בריאות המצדיק ביטול נסיעה? תודה רבה!

שלום ענת, תנאי הכיסוי ביחס לביטול נסיעה מאוד ברורים בפוליסות השונות. למעשה השאלה המרכזית היא האם מבחינה רפואית נאסר עליו לטוס לחול או לא. נכון שמבחינת השכל הישר אין טעם לטוס לחול כאשר הפעילות המרכזית שתוכננה אינה יכולה להתקיים עקב הבעיה הרפואית אולם כאן זה כבר מקרה שעליו להיבחן לגופו ביחס לתנאי הפוליסה ולגמישות של חברת הביטוח. מציע קודם לפנות לחברת הביטוח . רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל