ביטוח נסיעות לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/06/2014 | 19:35 | מאת: מחפשת תשובה

שלום, אני בת 75 ועברתי לאחרונה צינתור בעקבות כאבים בחזה. הצינתור עבר בהצלחה - לא הוכנסו סטנט או בלון. אני אמורה לטוס לארה"ב ולברזיל בעוד כחודשים. על פי הקרדיולוג שלי, אין כל מניעה שאטוס. אני בריאה בסך הכל. איזה חברות ביטוח יסכימו לבטח אותי? תודה

שלום רב שתי חברות יכולות להציע לך כיסוי רלוונטי למצבך הביטוחי - חברת הראל או חברת פספורטכארד. שתי החברות מציעות כיסויים למועמדים בעלי עבר קרדיוווסקולרי. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל