ביטוח אחריות מקצועית למשיט יאכטה בחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/06/2014 | 13:24 | מאת: יניב בר

שלום לחברי וכותבי הפורום. לא מעט זמן אני נובר בעניין ואין תשובה ברורה וחד משמעית. החברה שלי מוציאה טיולי שייט על גבי יאכטות שכורות מחברות השכרה שבחול. הלקוחות הם ישראלים. צד ג' לתאונות ופגיעות ביאכטה יש מתוקף השכרת הכלי דרך חברת ההשכרה (אותו דבר כמו ברכב שכור). אני מעוניין באחריות מקצועית כנגד צד ג' למקרה של פגיעה גופנית באחד מהמטיילים. רצוי כמובן גם ציוד ועגמת נפש וכו'. אך המעניין והדחוף ביותר הוא הצד ג' למפגעי גוף ותאונות. מישהו יכול לתת לי בבקשה הכוונה לגבי איך להתנהל מכאן? אשמח לכול קצה חוט. בברכה ותודה מראש יניב

שלום יניב אני יכול רק להציע לך פנייה לסוכנויות ביטוח שמתמחות בנזקים מיוחדים. כקצה חוט אוכל להפנות אוך לבדיקה בסוכנות האודן בפתח תקווה או אופציה (חיפוש בגוגל יוביל אותך אליהן) בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל