ביטוח נסיעות אחרי שנתיים בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/06/2014 | 09:27 | מאת: גורי

שלום, אני ומשפחתי נסענו לפוסט דוקטורט בארצות הברית למשך שנתיים. עתה, כשהשנתיים מסתיימות ואיתן הביטוח הרפואי אותו קיבלנו מהאוניברסיטה, אנחנו מעוניינים לטייל כשלושה חודשים לפני שובנו ארצה. האם ניתן לעשות ביטוח מטיילים לתקופה הזו? בדרך כלל מבקשים שנהיה בארץ כזמן קנית הביטוח, אולם זהו תנאי שלא נוכל לעמוד בו. אודה מאוד על תשובתך

שלום גורי, תנאי הסף של רכישה מישראל אכן קיים בכל חברות הביטוח ורובן אם לא כולן, מקפידות ומתעקשות על כך. יש לכך הסברים רבים אולם לא זה המקום. אפשרות אחרת היא ביטוח בדיוידשילד (ובהקשר זה גילוי נאות: כאמור ליד שמי ותמונתי, אני מועסק על ידי דיוידשילד) אולם זהו ביטוח רפואי ולא למטיילים (אין כיסוי למטען , כבודה וכיו"ב) והעלות גם בהתאם. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל