גבעתיים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/06/2014 | 13:41 | מאת: סמי גרבר

בת שלי מטיילת כרגע במקסיקו. היא רוצה לבקר ב-קובה. הביטוח שלה בחברת AIG לא תופס בקובה. מה אפשר לעשות? תודה סמי.

שלום סמי, מבלי להיכנס לפרטים כיצד זה שב AIG לא מכסים את קובה והאם נמסרה על כך הודעה מתאימה לביתך לפני יציאתה, מבחינת ממשלת קובה, כל מי שנכנס למדינה חייב להציג ביטוח נסיעות בתוקף. אם אין כזה, ביתך תחוייב לרכוש ביטוח נסיעות שמונפק על ידי ממשלת קובה והוא נותן מענה מצומצמם לאירועי חירום שדורשים אשפוז בלבד. זה לא הרבה אבל זה משהו. לרכוש כיסוי ביטוחי מהארץ כשהיא כבר בחו"ל בלתי אפשרי נכון להיום. אגב, גם אם לא מחייבים אותה לרכעוש ביטוח בכניסה לקובה, אני מציע לה לבחון את האפשרות הזו בעצמה על מנת שלא תישאר בלי כיסוי ביטוחי בכלל. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל