איזה חברת חילוץ עדיפה?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/05/2014 | 23:27 | מאת: שלמה

AIG מציעים חברת חילוץ בינ"ל לעuמת הראל שעובדים עם 669. יש גם את חיליק .. יש המלצות? מי מגיע מהר יותר ומי עובד בצורה יעילה יותר. מדובר בטיול תרמילאים בגיאורגיה תודה

שלום שלמה , רק כדי למנוע טעויות - הראל לא עובדים עם 669. 669 היא יחידה צבאית שלא נותנת שום שירותים לחברות ביטוח. הראל רק משתמשים במושג שנקרא 669. תתייחס לזה כאל שם שיווקי. אינני מכיר את החברות איתן עובדת הראל בעת חילוץ (יכול להיות שאפילו עם חיליק מגנוס) אולם אני מניח שלהראל פתרונות ראויים כנדרש. חיליק מגנוס הינה חברה ישראלית שפועלת בכל העולם ולמיטב נסיוני וידיעתי פועלים בצורה טובה מאוד בעת אירוע . אינני מכיר את החברה של AIG כך שאינני יכול להתייחס לכך. לרוב, חברות איתור וחילוץ לתרמילאים עובדות עם חברות ביטוח ועל כן יש לבחור את הפוליסה המתאימה בחברת הביטוח המתאימה שעובדת עם ספק השירותים דרכו היית מעוניין לקבל שירות.

02/06/2014 | 20:40 | מאת: שלמה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל