ביטוח לפעוט לאחר ניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/05/2014 | 14:36 | מאת: דנה

שלום בני עבר ניתוח עיניים בסוף אפריל 2014 אנחנו מתכננים לטוס באמצע חודש יולי לשבוע ימים רציתי לדעת האם קיימת בעיה לגבי הביטוח? תודה

שלום דנה, ברוב תוכניות הביטוח לנסיעות לחול קיימת מגבלת מצב רפואי קודם הקובעת שהליך רפואי אשר אובחן או טופל במהלך חצי שנה שקדמה לנסיעה אינו מכוסה במסגרת הביטוח. יחד עם זאת לא ברור לי באיזה ניתוח מדובר ומה ההשלכות שיכולות להיות בזמן השהות בחול אולם ישנם בשוק ביטוחים שנותנים מענה וכיסוי גם למצבים רפואיים שטופלו בחצי שנה האחרונה . תוכלי לבדוק בפספורטכארד (passportcard.co.il) או בחברת הראל. בפספורטכארד אני יודע בוודאות שקיים פיתרון (למען הגילוי הנאות אני מייעץ לחברה בחיתום רפואי) ובהראל אני חושב שגם יש פיתרון. בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל