ביטוח נסיעות לחו"ל לחולה בהפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/05/2014 | 15:24 | מאת: קלי

שלום, רציתי לדעת אם חברת תאפשר להוציא פוליסת ביטוח לנסיעה לחו"ל לתקופה של 3-4 חודשים לאזור אסיה. הטיול הוא טיול טראקים הטיול יהיה כרוך בהליכה מרובה ולינה בתנאי שטח. העניין שלי הוא שאני סובלת מהפרעת אכילה פעילה ומוכרת ע"י ביטוח לאומי. ולאחרונה השתחררתי מאישפוז במחלקה. הטיול מתוכנן לסוף אוגוסט. אודה לך על תשובתך

שלום קלי, תאריך הנסיעה עוד רחוק וקשה לבצע הערכה מה יהיה בעוד 3 חודשים. יחד עם זאת, על בסיס הנתונים שמסרת לי כרגע קיימת אופציה של רכישת ביטוח אולם אני מניח שתהיה לך החרגה (=לא יהיה כיסוי) להשלכות הנובעות מההפרעות המוזכרות מעלה ואלו יכולול להיות השלכות ישירות או עקיפות דווקא ברמה הרפואית ולא רק הנפשית. אני מציע בעוד כחודשיים לקבל סיכום רפואי/פסיכיאטרי עדכני על מצבך ואז להתעניין ברכישת ביטוח מתאים לנסיעתך. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל