ביטוח לחול לחולה סרטן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/04/2014 | 09:46 | מאת: משתוקק לטוס

אני חולה סרטן ומשתוקק לטוס בקיץ.בהפוגה בין טיפולים.עם המשפחה למי עלי לפנות ומה עלי לדעת???? וכמה עולה ביטוח שכזה?? תודה מראש אני

שלום רב, קיימות היום שתי אפשרויות : ביטוח first class של חברת הראל או ביטוח PassportCard מבית הפניקס. שני ביטוחים אלו יכולים להתאים למצבך. עליך לבדוק היטב כי לא זו בלבד שמקבלים אותך לביטוח אלא שהכיסוי הביטוחי כולל גם החמרה במצב הרפואי (חס וחלילה) אם יתרחש כזה בחו"ל. הפרמיה ברך כלל גבוהה באופן יחסי ויכולה לנוע בין 10$ ליום ועד עשרות דולרים ליום ביטוח. אני מאחל לך רפואה שלמה ושתוכל לצאת לטיול עם משפחתך וליהנות !! בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל