ביטוח בעת טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/04/2014 | 14:38 | מאת: אורה

טסה בעוד שבועיים לחו"ל לשבועיים(ארהב). נמצאת בטיפולי פוריות (הורמונים והזרעות). עד לנסיעה לא אדע אם יש הריון. איזה סוג ביטוח עלי לעשות?

היי אורה, באופן כללי כל ביטוח נסיעות לחו"ל עם הרחבה להריון אמור לתת מענה. יחד עם זאת חשוב לשים לב שבהרחבת ההריון אין חריג להריון שהושג באמצעות טיפולי פוריות ויתירה מכך - בעת הרכישה להצהיר בדיוק את מה שכתבת לי למעלה ולוודא שהביטוח המורחב להריון בתוקף. מומלץ לפנות לסוכן ביטוח על מנת שיתאים לך את התכנית המתאימה ביותר למצבך (על אף שזה נשמע כמוצר מדף פשוט של 2 דולר ליום, יש סוגים שונים וחשוב למצוא את המתאים ביותר). בהצלחה עם הטיפולים, נסיעה טובה וחג שמח רן

10/04/2014 | 15:31 | מאת: אורה

האם תוכל להמליץ לי סוכן או פוליסה מסויימת המתאימה למצבי?

אינני נוהג להמליץ על סוכנים או חברות ביטוח אלא במקרים מאוד מאוד ספציפיים. אבל גוגל ידידנו עושה את העבודה נהדר. תרשמי בגוגל "ביטוח נסיעות לחו"ל+הריון הפריה" ותוכלי לראות מספר אופציות אפשריות בתוצאות. תעברי על כל האפשרויות בעמוד הראשון של תוצאות החיפוש ואני בטוח שתמצאי את המתאים לך ביותר. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל