ביטוח רפואי בחול אחר יציאה מהארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/03/2014 | 08:40 | מאת: רון

שלום רב, אני כרגע נמצא בארהב ויש לי ביטוח רפואי שמכסה אותי בארהב מטעם העבודה אולם בקרוב טס לקנדה לשבוע ומשם חזרה ארצה ומעוניין לרכוש ביטוח רפואי (לא צריך רכוש) למשך השהייה בקנדה ועד החזרה ארצה. האם ניתן לעשות זאת דרך חברת ביטוח מהארץ? מהן האופציות הנוספטת שקיימות?

שלום רון , חברות ביטוח מהארץ בד"כ לא מוכרות ביטוחים למי שכבר שוהה בחו"ל אבל יש כמה אפשרויות: 1. הביטוחים האמריקאיים ברובם נותנים שירות רפואי חירומי למי שמבוטח בארה"ב גם כאשר הוא נמצא מחוץ לארה"ב (זו הסיבה אגב שביטוחי נסיעות לחול אינם פופולריים בארה"ב). תוכל לבדוק אופציה להאריך את הביטוח הקיים עד לתאריך בו תשוב ארצה. 2. תוכל לרכוש את הביטוח הרפואי של דיוידשילד (גילוי נאות - אני מועסק על ידי דיוידשילד) אולם בביטוח זה תצטרך לעבור הליך של חיתום רפואי והוא נמכר לתקופה מינימלית של חודש. היתרון - אפשר לרכוש אותו מחו"ל. הפרמיה היא בהתאם לביטוח רפואי מקיף אך זה פיתרון ראוי. 3. תוכל לנסות את אחת החברות הבינלאומיות שמוכרות ביטוחי נסיעות לחו"ל כגון bupa, ihi, ואולי אף אמריקאיות באמצעות סיגנה לדוגמא. כאן אני כבר נאלץ לשלוח אותך לגוגל שכן אינני מכיר את מעמדך בארה"ב ופרטים נוספים שנדרשים על מנת להמליץ על פתרון מתאים. בהצלחה. רן

11/03/2014 | 06:47 | מאת: רון

רן תודה רבה, רק לעדכן כי הצלחתי בעזרת חיפוש בגוגל למצוא חברות ביטוח בקנדה המבטחות תיירים ביטוח רפואי כך למי שמעוניין שידע על האופציה. המשך שבוע טוב

22/06/2014 | 20:59 | מאת: מיקה

אחותי בהודו הביטוח שלה הסתיים והיא רוצה להאריך את שהותה . חברת הביטוח לא מוכנה להאריך. אכן דיויד שילד מוכנה לבטח אך זהו ביטוח בריאות בלבד . מה עם ביטוח חילוץ והצלה . אחותי לא עושה שום דבר אקסטרים אבל נראה לי בהודו כדאי שיהיה ביטוח כזה. מה עושים

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל