תנאי בטוח נסיעות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/03/2014 | 16:48 | מאת: יעקב

לי יש בעיות רפואיות רבות לקראת נסיעתי לחול קיבלתי הצעה מפספורטקארד . בדקתי את התנאים ומתברר כי מחלה שלא היתה מיוצבת ב6 חודשים אחרונים" אינה מכוסה. לא מצאתי הגבלה כזו בחברות אחרות חוץ מ הפניקס" כולם מסתפקים בהחמרה אני חולה סכרת והערכים משתנים ללא סיבה סבירה . האם זו מחלה לא מיוצבת? יעקב

שלום רב יעקב, ראשית , למען הגילוי הנאות, פספורטכארד משווקת את פוליסות הפניקס כך שמדובר באותה פוליסה. בקשר לשאר החברות - הצעתי לקרוא שוב את הפוליסות של שאר החברות. העובדה ששאר החברות מסתפקות ב"החמרה" אינה אומרת שיהיה לך כיסוי במקרה של החמרה מכיוון שסעיפי ההרחבה למצב רפואי קודם מציינים כי ההרחבה תקפה רק למצב רפואי שהיה מאוזן ומיוצב בששת החודשים שקדמו לנסיעה. כך שאין הבדל מהותי במקרה של הרחבה. יחד עם זאת לפספורטכארד יש הרחבה מיוחדת למצב רפואי קודם הכוללת כיסוי גם למחלות פעילות או לא מיוצבות. הפרמיה כמובן בהתאם. ערכי סכרת שמשתנים ללא סיבה ואפילו עם סיבה מעידים על מחלה לא מיוצבת. חד משמעית. בהצלחה רן

06/03/2014 | 23:37 | מאת: יעקב

לרן תודה על התגובה המהירה סוכן הבטוח שלי אומר כי בפוליסת הראל אין כלל הגבלות לגבי 6 חודשים אחרונים והיא מתאימה לי האם זה כך או יש כאן מלכודת יעקב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל