ביטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/12/2013 | 13:43 | מאת: אנה

צהריים טובים, אני יוצאת לחו"ל לחופשה ולפני כחודשיים אובחן אצלי חיידר בקיבה ( הליקובקטר ) וקבלתי אנטיביוטיקה. אני לא סובלת משום תופעות לוואי כתוצאה מזה. האם יש צורך להצהיא על כך ברכישת ביטוח נסיעות לחו"ל ? האם זה נחשב מחלה ? מצב רפואי קיים ? תודה

שלום אנה , התשובה העקרונית היא כן. חלה עליך החובה להצהיר על כל מצב רפואי או סימפטומים רפואיים בגינם טופלת וזאת במסגרת חובת הגילוי החלה עליך. מה חברת הביטוח תחליט לעשות עם המידע והאם הוא בעל משמעות זה כבר סיפור אחר, אבל עליך לאפשר לחברת הביטוח את היכולת להחליט על ידי מסירת המידע. כחתם רפואי אני יכול להגיד לך שאין לכך משמעות ביטוחית ומדובר באירוע חולף ביחס לביטוח נסיעות לחו"ל. יחד עם זאת לכל חברת ביטוח יש את פרוטוקול החיתום שלה ויש שתחלטנה החלטה אחרת. בהצלחה ונסיעה טובה. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל