ביטוח נסיעות לנסיעה באירופה לישראלי שגר בלונדון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

17/12/2013 | 19:53 | מאת: ליעד

שלום שלום, אני מתגורר ולומד בלונדון ב-3.5 חודשים האחרונים. בסופ"ש הקרוב אני נוסע לפריז ל-4 ימים. אין לי ביטוח בריאות פרטי כאן. כאשר ניסיתי לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל נאמר לי שאני צריך להיות כאן לפחות חצי שנה לצורך זכאות לביטוח. האם אתם יודעים על אפשרות אחרת? האם ניתן לעשות ביטוח דרך דייויד שילד רק לנסיעה הזו אחרי מילוי הצהרת בריאות או דרך אחרת? ממתין לתשובה ותודה! ליעד

שלום ליעד, לא ברור לי אם יש לך כיסוי רפואי כלשהוא שאולי אתה מקבל מהמוסד בו אתה לומד' או שאתה סומך על ה NHS. בכל מקרה שהות ממושכת ללא ביטוח רפואי אינה דבר מומלץ, בלי שום קשר לעובדה שכעת אתה מעוניין לצאת ל 4 ימים לפריז. את החלק הז\ה כדאי מאוד להסדיר. ביטוח רפואי לנסיעות קצרות (ביטוח נסיעות לחו"ל) כפי שאתה מתכנן אכן לא ניתן לרכישה בארץ כאשר אתה כבר בחו"ל ולכן אופציה זו אינה רלוונטית. הביטוח של דיוידשילד אינו ביטוח נסיעות אלא ביטוח רפואי מקיף (אינו כולל כיסוי לכבודה ומטען, ביטול או קיצור נסיעה וכדומה) ועל כן ניתן לרכוש את הביטוח כפי שציינת אולם לתקופה מינימלית של חודש. אתה מוזמן ליצור קשר עם המוקד של דיוידשילד מלונדון ולקבל מידע נוסף בשיחת חינם מטלפון קווי 080.040.497.02 בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל