ביטוח נסיעות לקובה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/10/2013 | 19:18 | מאת: טלי

שלום, אחותי נמצאת במקסיקו ועוד מס' ימים אמורה להגיע לקובה אך הסתבר לה שאין לה ביטוח לקובה ושלא כל החברות מבטחות. האם ידוע לך על כך משהו? אשמח לתשובתך. טלי

שלום טלי , אתחיל מהסוף - אכן ממשלת קובה דורשת מכל תייר המגיע למדינה שיהיה לו ביטוח לכיסוי הוצאות רפואיות ובמיוחד כיסוי לפינוי רפואי מוטס, בין אם בתוך קובה או הטסה מחוץ לקובה. מי שמגיע בלי ביטוח מתאים ייאלץ לרכוש ביטוח ממשלתי קובני בכניסה לקובה אם כי זה ביטוח בעל היקף מצומצם שעלול לחשוף את המבוטח להוצאות "כבדות" אם חס וחלילה יזדקק לפינוי רפואי. יחד עם זאת לא כל כך ברור לי כיצד הסתבר לה שאין לה ביטוח לקובה - האם היא רכשה ביטוח שלא כולל במפורש את קובה וזה כתוב במסמכי הפוליסה? אם כך, לצערי חברות הביטוח, גם אלו שמוכרות ביטוח לקובה, לא מאפשרות רכישה של ביטוח כאשר המבוטח כבר נמצא בחו"ל. אם לא, אשמח להסבר בעניין על מנת שאוכל לתת תשובה מלאה. תודה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל