ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר אשפוז

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/07/2013 | 16:26 | מאת: nbh

שלום רב, אימא שלי הייתה אמורה לטוס לחו"ל עשתה ביטוח נסיעות (לא השתמשה בו) , ובעקבות אשפוז, היא דחתה את הנסיעה בחודש (מבלי להוסיף תשלום לחברה) ניתנה הודעה לחברת הביטוח? כרגע הביטוח לא מוכן לבטח אותה? האם זה חוקי?

שלום רב רכישה של פוליסת ביטוח הינה למעשה כריתת חוזה בין חברת הביטוח למבוטח. החוזה בין אימך לחברת הביטוח נכרת לפני האשפוז בהתאם למצבה הרפואי דאז. כיום לאור האשפוז השתנה המצב באופן מהותי ועל כן לחברת הביטוח שמורה הזכות לשקול מחדש את כריתת החוזה ובכלל זה גם שלא לכרות חוזה חדש. בברכה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל