ביטוח נסיעות אחרי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/07/2013 | 22:36 | מאת: סיגל

אנחנו יוצאים לטיול משפחתי בחול ובני בן השש עבר לפני כ-3 חודשים ניתוח בקע, שעבר בשלום והכל מעולה (כולל חוות דעת המנתח כמובן). האם נדרש כיסוי "החמרת מצב קיים" עבורו? מצד אחד הרופא אמר שהניתוח היה בעצם "תיקון" ולא מחלה, ומצד שני יש חברות שאמרו לי שצריך כי היה "ארוע" בחצי שנה האחרונה. ויש חברות שכלל לא ידעו מה להציע. אני לא רוצה שהילד לא יהיה מכוסה מאיזו שהיא טוענה במקרה חלילה של תביעה.

24/07/2013 | 22:43 | מאת: סיגל

24/07/2013 | 22:45 | מאת: סיגל

ראיתי את התשובות ולא הבנתי האם יידרש חיתום לעניין הניתוח-בקע או שלא. בפספורט כארד אמרו לי שחייבים כיסוי "מצב קיים" אבל לא ביקשו חיתום.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל