בטוח חו"ל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/07/2013 | 14:25 | מאת: אירית

שלום רב, עברתי ב-11/07/13 ניתוח הרניה בדופן הבטן. בהנחה שארגיש טוב, האם אוכל לבטח את עצמי לנסיעה לחו"ל באמצע ספטמבר השנה? תודה אירית

שלום אירית, רוב תוכניות הביטוח כוללות חריג מצב רפואי קודם הקובע כי התכנית לא תכסה החמרה של מצב רפואי שטופל בחצי שנה קדמה ליציאה לחו"ל. יחד עם זאת, הפרוצדורה הרפואית שעברת מוגדרת באופו יחסי כפשוטה כך שהחמרה כחודשיים לאחר הניתוח (אני מניח שהניתוח היה בשיטה לפרוסקופית?!) הינה בסבירות נמוכה בהנחה וההחלמה מהניתוח הייתה מלאה וללא סיבוכים. בכל מקרה, בפספורטכארד ניתן לרכוש כיסוי גם להחמרה של מצבים רפואיים שטופלו במסגרת החצי שנה האחרונה (ראי את תשובתי להודעה אחת לפניך). בברכה , רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל