ביטוח לשבוע 33

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/07/2013 | 14:55 | מאת: רוני

שלום, אני מתכננת טיול קצר של כמה ימים עד שבוע כשאהיה בין השבוע ה-32 לשבוע ה-33 (כולל) של ההריון. ברצוני לדעת האם ישנם חברות ביטוח שיסכימו לבטח אותי? ראיתי בכל המקומות כי הפוליסת ביטוח תקפה עד השבוע ה32.. תודה,

שלום רוני, זה נכון. באופן כללי מאוד אציין כי ההגבלה לשבוע 32 הינה על מנת להימנע מלידת פג שנורא שכיחה בשבועות האחרונים להריון שכן, אם היה לכך כיסוי מן הסתם פרמיית הביטוח הייתה מאוד גבוהה ולא כדאית. כמו כן, חשוב לברר גם על נהלים של חברות התעופה השונות שגם הן מגבילות טיסה של נשים בהריון בשבועות מתקדמים (אם כי ברוב המקרים של חברות התעופה מדובר על השבועיים האחרונים של ההריון). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל