תחילתה של בעיה רפואית- דחוף

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/07/2013 | 14:13 | מאת: עעע

בטחתי את עצמי בביטוח בריאות עד כה אני בריאה. מה קורה אם בין זמן חתימה על הביטוח ועד ליציאה מתעוררת בעיה אבל לא בוצעו עדין בדיקות?

שלום רב, עקרון חובת הגילוי חל על כל מבוטח בכל ביטוח. אם לפני תחילת הביטוח ולאחר החתימה חל שינוי במצבך הבריאותי, ראשית, ברמה האישית מומלץ לבדוק האם את כשירה לצאת לחול על מנת שאותה בעיה לא תחמיר את תשהי בחו"ל. ברמה הביטוחית, חלה עליך חובה לציין כי חל שינוי במצבך הרפואי ולאפשר לחברת הביטוח להעריך נכונה את הסיכון בלבטח אותך. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל