ביטוח נסיעות לחולה כרונית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/06/2013 | 12:11 | מאת: דנה

היי אני חולה בקרוהן ובדלקת פרקים ומעונינת לעבוד בחו"ל שנה. האם יש ביטוח שיהיה מוכן לכסות לי גם את המצב הקיים ולא יכסה רק במקרה של מקרה חירום. תודה דנה

שלום דנה, לצערי אינני מכיר ביטוח שיסכים לכסות מצב קיים של מחלות כרוניות שכן אז אין מדובר בביטוח. (במהות ביטוח נועד למקרה הלא צפוי או ידוע מראש). כחתם רפואי אני גם יכול לציין שלא ניתן אף לכמת את המחלות שציינת באופן בו ניתן יהיה לבטח תמורת תוספת פרמיה. צר לי. רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל