נסיעה קצרה למחלימה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/05/2013 | 13:00 | מאת: אור

שלום,אני שנה אחרי אשפוז אחרון והשתלת מח עצם עקב לימפומה,איני מטופלת כרגע בשום כדורים או טיפול ע'פ הנחיות הרופאים(למרות שבדיקת סי טי אחרונה מחודש פברואר לא יצאה תקינה ,עתידה לנסוע לספרד לארבעה ימים ורוצה לדעת מה אפשרויות הביטוח בשבילי.תודה

שלום אור , שתי אפשרויות: 1. חברת ביטוח הראל עם תכנית fristclass שכוללת כיסויים מיוחדים לחולים במחלות ממאירות. תעשי גוגל על שם התכנית. 2. ביטוח פספורטכארד של הפניקס הכולל כיסויים מיוחדים לכל סוגי המחלות והגילאים, כולל מחלות קיימות ופעילות. ליצירת קשר : 9912* יהיה עליך להמציא אישור רפואי לטיסה עם דגש על המשמעות של בדיקת הסי טי שלא יצאה תקינה. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל