פוליסת נסיעות חדשה לקישים וחולים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/04/2013 | 08:50 | מאת: דוד

לפני מספר ימים פורסם בכתבה באינטרנט שחברת הראל יצאה עם פוליסת נסיעות חדשה לחו"ל לקשישים(עד 90) ולחולים. האם הפוליסה הזאת מומלצת ואכן נותנת מענה הולם במקרה של אנשים קשישים (80)בעלי מחלות לב כרוניות (במקרה שאין החמרה ב-6 החודשים טרם הנסיעה)? היכן עושים את הפוליסה הזאת? נודה לחוות דעתך.

שלום דוד, הפוליסה שהושקה על ידי הראל כוללת כיסוי נוסף להחמרה של מחלת לב קיימת גם למי שאובחן או טופך בין 3 עד 6 חודשים שלפני הנסיעה. החמרה של עד 6 חודשים לפני הנסיעה הייתה קיימת גם קודם. תקרת הכיסוי על פי הפרסומים של הראל הינה 50,000$ להחמרה של מחלת לב בחו"ל בהתאם לתנאים מעלה. נכון להיום יש שתי חברות הנותנות פתרון למצבים אלו - הראל והפניקס עם מוצר פספורטכארד. פוליסת פספורטכארד נותנת אגב פיתרון ביטוחי לכל אדם, בכל גיל ובכל מצב בריאות ובתקרת כיסוי של 50,000$. לקבלת פרטים מלאים אודות התוכניות השונות והשוואה מלומדת בין התוכניות אני מציע לפנות לסוכן ביטוח מורשה שמתעסק בתחום הנסיעות לחו"ל. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל