בטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/02/2013 | 14:49 | מאת: חנה

בעלי מעל 70 חולה לב במצב יציב. נכון לעכשיו לא היה שום שינוי רפואי או תרופתי במהלך 6 החודשים האחרונים. היכן עדיף לעשות ביטוח נסיעה לחו"ל-כולל החמרה (ולא משנה העלות) בחברת כלל ( דרך מוקד קופ"ח כללית)שמסתפקת בהצהרה שלך על כך. או בחברת בטוח שבה אתה נדרש למלא טופס מצב בריאותי. הכוונה שבשעת מבחן, לא עלינו, לא יתחילו לחפש דברים מתחת לאדמה כדי לדחות התביעה. בקיצור איפה כדאי (נודה לשם חברה) לעשות בטוח נסיעה במקרה כזה,שבשעת מבחן אם תהיה יעמוד במבחן. תודה

שלום חנה, ההמלצה הגורפת שלי היא תמיד להצהיר בפני חברת הביטוח על המצב, גם אם לא נדרש במפורש ולקבל את אישורה של חברת הביטוח על קבלת המידע. ברגע שזה נעשה, ובנוסף לכך הוראות המפקח על הביטוח המחייבות את חברת הביטוח לפעול בצורה עניינית ביחס לתביעה, אני חושב שכל חברות הביטוח עומדות בהתחייבויותיהן. הבעיה בד"כ מתחילה מהמקום בו מבוטחים לא מספקים את המידע המלא לחברת הביטוח וכך, לא מתפאשר לחברה להודיע למבוטחים לפני רכישת הביטוח על תנאי הקבלה. ברגע שהצהרת על כך ואכן לא חל שום שינוי במצבו הרפואי במהלך 6 החודשים (אגב, כולל החלפה של תרופות או בדיקת מעקב מיוחדת) לא אמורה להיות שום סיבה לדחיית תביעה אם חס וחלילה יקרה מקרה. בברכת טיול מהנה , רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל