טיפול פוריות לילד רביעי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/01/2013 | 21:47 | מאת: אילנית

שלום, לי ולבעלי 3 ילדים . שני הילדים הראשונים הגיעו בהריונות ספונטיים והשלישי הגיע בטיפול IVF . על ההליך עצמו שילמו באופן פרטי כיוון שנאמר לנו שאין השתתפות לילד שלישי למרות שזהו טיפול ראשון. מבקשת לדעת האם לילד רביעי ישנה השתתפות כזו או אחרת ? מה הסיכוי לקבל השתתפות לפחות בתרופות לצורך הטיפול? תודה

שלום אילנית, על אף שהפורום אינו רלוונטי לשאלתך, בכל זאת אציין שהביטוחים המשלימים של הקופות השונות משתתפים בהוצאות טיפולי פוריות לילד שלישי ואילך. במידה ואת חברה בביטוח משלים (כללית מושלם, מכבי זהב וכדומה) רצוי מאוד לבדוק את תקנון הביטוח ביחס לטיפולי פוריות. לדעתי תוכלי גם לקבל החזרים בגין הילד השלישי (למעט אם חלה תקופת התיישנות). בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל