ביטוח נסיעות לחול לצורך ניתוח כריתת הערמונית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/01/2013 | 22:04 | מאת: רוני

אני אמור לעבור ניתוח רובוטי לכריתת הערמונית בניו יורק. אבקש לדעת באיזו חברת ביטוח אני יכול לקבל כיסוי ביטוחי לנסיעה.

שלום רוה

שלום רוני, לעניות דעתי תוכל לרכוש בכל חברת ביטוח עם החרגה מלאה להליך דה ווינצ'י והשלכותיו. באופן וודאי אוכל לציין שתוכל לרכוש בפספורטכארד (גילוי נאות - פספורטכארד שייכת לקבוצת דיוידשילד בה אני מכהן כחתם ראשי). בהצלחה בניתוח ובביטוח. רן

10/01/2013 | 23:22 | מאת: רוני

היום פניתי לחברת ביטוח שלצורך מתן הצעה לביטוח דרשה לקבל אישור רופא למצב רפואי ( דבר שניתן לקבל) ואישור רופא שאין מניעה לנסיעה לחול (אישור שרופא משפחה אינו מוכן להנפיק) מה עלי לעשות?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל