ביטוח רפואי לחול אחרי יציאה מהארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/12/2012 | 19:03 | מאת: הילה

שלום אני ובעלי מחפשים ביטוח לאחר שיצאנו מישראל. היינו מבוטחים דרך הראל ופג תוקף תקופת הביטוח, לאחר הערכה. אנחנו מעוניינים לעשות ביטוח נוסף לארך לעוד חודש. מה ניתן לעשות בנידון.

שלום הילה , אני מבין מדברייך שלא ניתנה לכם הארכה נוספת מהראל או שלא ביקשתם? במידה ולא מוכנים להאריך, הפיתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו כרגע הוא ביטוח רילוקישיין לתקופה של חודש אותו ניתן לרכוש מחו"ל (אם כי הוא מצריך תהליך הצטרפות, הביטוח מוגבל עד גיל 64 והפרמיה גבוהה מזו של ביטוח נסיעות לחול, אבל זה עדיין פיתרון). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל