חידוש ביטוח למטיילים בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

14/12/2012 | 09:21 | מאת: י.ז.

בני נסע לטייל לתקופה ארוכה בחו"ל, הוא עשה ביטוח בחברת שירביט לחצי שנה. נאמר לו שהוא יוכל לחדש את הביטוח כל חצי שנה לחצי שנה נוספת. אך בתום חצי השנה הראשונה כשחידשתי לו את הביטוח נאמר לי שאני יכולה לבטח אותו רק לעוד חצי שנה. זאת אומרת שבתום שנה הוא לא יהיה יותר מבוטח. האם יש איזושהי דרך להמשיך לבטח אותו באיזושהי חברה, בלי שהוא יצטרך לחזור לארץ?

שלום רב, ביטוח נסיעות לחו"ל בהגדרה הינו ביטוח לתקופות קצרות ועל כרן מוגבל לכל היותר לשנה. בנוסף, נכון להיום אין בנמצא חברות ביטוח המוכנות לבטח בביטוח נסיעות לחול לקוחות השוהים כבר בחול ולמעשה זהו תנאי מהותי בהתקשרות עם חברת הביטוח כך שלצערי איני יכול לחשוב על פיתרון. כמובן שלא בדקתי עם חברות הביטוח השונות והכל על סמך ידע כללי, ולכן הייתי ממליץ לבחון את העניין עם חברות הביטוח השונות ואולי נופתע כולנו. בברכה , רן

17/12/2012 | 13:59 | מאת: דנה

לא הגיוני שאין לזה פירתון!אני כבר כמעט שנה מטיילת והייתי בטוחה שנאני פשוט אתשקר לחברת ביטוח אשלם ויאריך בעוד שנה, אבל אף חברה עכשיו לא מוכנה לבטח אותי וזה פשוט לא הגיוני שאין לזה פירתון, אנשים לא חוזרים פעם בשנה הבייתה, יש הרבה ישראלים שמטיילים יותר משנה! אם מצאת פיתרון תכתבי פה... אני גם אבודה בזה תודה

17/12/2012 | 18:58 | מאת: י.ז.

הדבר היחידי שאני יודעת שאם מבטחים בביטוח כלל (דרך מכבי) ניתן להאריך את הביטוח עד שנתיים. אבל חייבים להיות בארץ בשביל להתחיל את הביטוח שם

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל