ביטוח בריאות לתאילנד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

12/12/2012 | 15:21 | מאת: שי

רן שלום, אני בחור בן 21 ולפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח ברגל לאחר פציעה בצבא(קריעת רצועה בקרסול ושברים בקרסול ובכף רגל). אני וחברים מעונינים לסוע לתאילנד לשלושה שבועות בפברואר הקרוב(2013), חמישה וחצי חודשים לאחר הניתוח ורציתי לדעת האם צריכה להיות לי בעיה ברכישת ביטוח נסיעות או תעריף יקר מהרגיל? תודה מראש!

היי שי , ככל שהרגל שלך תבריא עד הנסיעה, אני לא רואה בעיה ברכישת ביטוח. אני מניח שכעת אתה במהלך טיפולים פזיוטרפיים או אחרי, אולם יש לבחון את המצב בסמוך למועד הנסיעה (כשבועיים לפני הנסיעה המתוכננת). בהנחה ותהליך ההחלמה יהיה שגרתי וללא סיבוכים ותיפקוד הרגל יחזור לקדמותו, ככל הנראה יהיה עליך לרכוש כיסוי הכולל הרחבה למצב רפואי קודם וזהו. זו לא סיבה לדחייה מביטוח נסיעות לחו"ל. בהצלחה

12/12/2012 | 19:02 | מאת: שי

בשיחה עם חברת ביטוח הם טענו שרק חצי שנה אחרי סוף הטיפולים הפיזיותרפים (סוף ינואר) אוכל לרכוש ביטוח רגיל ואם אני רוצה לפני אני יכול לבטח אבל הביטוח לא מכסה את הרגל, או לחילופין ביטוח לאחר שלושה חודשים(מסוף ינואר) אך בתשלום של פי 3 מהתשלום המקורי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל