ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/12/2012 | 18:10 | מאת: ישראל

האם אזרח ישראלי ששהה בחו"ל 3 שנים יוכל לשוב לישראל וביום שובו לשלם סכום מסויים לביטוח הלאומי ובכך לפדות את תקופת ההמתנה ולהיות זכאי באופן מיידי לכל השירותים הרפואיים להם זכאי חבר קופת חולים בישראל.?

שלום ישראל , אכן כן. ניתן לשלם לביטוח הלאומי ולפדות את תקופת ההמתנה. יחד עם זאת על מנת לשלם את התשלום ולהיות זכאי לשירותים על הביטוח הלאומי להכיר בך כתושב חוזר ובהליך זה רצוי להתחיל מראש. ההכרה באדם כתוב חוזר נערכת על פי מבחן מרכז החיים ושונה מאדם לאדם. נא ראה פרטים נוספים בקישור הבא : http://www.btl.gov.il/Insurance/Living_abroad/Pages/pidyonTkufatHamtana.aspx בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל