חיסונים למרכז אמריקה וביטוח בריאות בארה'ב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/11/2012 | 05:08 | מאת: שני

היי, אני נמצאת כרגע בהוואי וטסה עוד כחודשיים למרכז אמריקה-קוסטה ריקה פנמה ומקסיקו. השאלה שלי היא איזה חיסונים אני צריכה לקבל? והאם אני צריכה לעשות ביטוח בריאות מהארץ או ביטוח אמריקאי.(אזרחית) תודה, שני

שלום שני, בקשר לחיסונים שעלייך לקבל אינני הכתובת שכן אין בסמכותי או בהכשרתי להמליץ על כך. אני מפנה אותך לאתר של משרד הבריאות הישראלי וקבלת המלצות בהתאם . כתובת האתר: http://www.health.gov.il/Subjects/vaccines/Vaccines_abroad/Pages/vaccination_abroad.aspx לשאלת הביטוח - אני מניח שכוונתך לביטוח נסיעות ולא לביטוח בריאות. אם את כבר בחו"ל חוששתני שלא תוכלי לרכוש ביטוח בארץ שכן ביטוחי הנסיעות נמכרים רק למי שיוצא מהארץ ולא שוהה כבר בחו"ל. יחד עם זאת, אם עשית ביטוח נסיעות לפני צאתך, צרי קשר עם חברת הביטוח לבירור אפשרויות להארכה שזה ניתן לעשות מחו"ל. ביחס למה "שווה יותר" בין ביטוח מהארץ או ביטוח אמריקאי - ביחני היטב את תנאי התוכניות המוצעות לך וביחרי בתכנית המתאימה ביותר לצרכייך. אינני יכול להמליץ בלי לדעת באיזה תוכניות ביטוח מדובר. אם בכל זאת התכוונת לביטוח בריאות ולא לביטוח נסיעות לחו"ל נא צייני זאת ואתייחס בהתאם. טיול מהנה רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל