אירוע שקרה בארץ - נשיכת חתול והטיפול בחול.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/11/2012 | 21:45 | מאת: יותם מזרחי

02/11/2012 | 21:49 | מאת: יותם מזרחי

ננשכתי ע"י חתולה בארץ היה צריך לבצע 4 חיסונים. הראשון בצעתי בארץ והשני ושלישי בחול - בקוב ובלאס ווגאס. בצעתי ביטוח דרכון זהב בהראל. כ"כ יש לי ביטוח מושלם בכללית מושלם. האם יש לי כיסוי. העלויות של החיסון הן כ- 900 דולר.

שלום יותם, באופן עקרוני, מאחר והאירוע החל בארץ עוד לפני היציאה לחו"ל, הוא אינו נכנס בגדר מקרה ביטוח המזכה בכיסוי בביטוחי נסיעות לחו"ל. מכאן שהיה ותקבל תשובה שלילית מחברת הביטוח, ככל הנראה זו תשובה נכונה. כך על פי הגדרות הפוליסה היבשות. בקשר לביטוח מושלם בכללית - ביטוח זה אינו נועד כלל למתן מענה לאירועים רפואיים בחו"ל כך שאינו רלוונטי. תוכל להגיש את התביעות לחברת הביטוח ויכול להיות שישנן נסיבות מקילות שלא צויינו מעלה, אולם זה נתון להחלטת חברת הביטוח בלבד. בהצלחה .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל