ביטוח נסיעה לחו"ל למי שנוטל תרופות [לחץ דם]

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/10/2012 | 06:23 | מאת: ענבר פיני

אני בן 62 ומתכוון לטוס לארה"ב ל-21 יום. אני נוטל כדורים להורדת לחץ דם ולכולסטרול. כמו כן בעבר סבלתי מפריצת דיסק, בשלוש השנים האחרונות איני סובל מכך. איזה ביטוח מומלץ לי לעשות לקראת הנסיעה. חשוב לי גם לדעת לעניין החזר הוצאות לבן משפחה במידה ואהיה מאושפז בחו"ל האם זה מותנה בכמה ימים אהיה מאושפז בחו"ל . האם צריך לבקש אישור קודם מחברת הביטוח שבן משפחה יטוס על חשבונם.

שלום רב מר ענבר, על פי הפרטים שמסרת מעלה, ביטוח נסיעות לחו"ל עם הרחבה למצב רפואי קודם יתאים לצרכיך ביחס לתקופת הנסיעה והפרופיל הרפואי שמסרת. יחד עם זאת, עליך לשים לב לנקודות הבאות ברכישת ביטוח: 1. סך הכיסוי ליום אשפוז. עליך לבחור תכנית שאינה מגבילה עלות אשפוז ליום אלא בתקרת כיסוי כללית. 2. בקשר להטסת קרובי משפחה - יש מצבים בהם זה לפי מספר ימי אשפוז (בין 4 ל 7 ימים) או במקרה של סכנת חיים. עליך רק לוודא שהפוליסה שאתה רוכש כוללת את המרכיב של הטסת קרובי משפחה. ולבסוף - רק בריאות ושלא תצטרך. בברכה ונסיעה טובה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל