ביטוח נסיעות ליפן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/10/2012 | 21:59 | מאת: אורית

שלום רן , אבקש את בדיקתך לגבי רכישת ביטוח נסיעות להורי בני ה-70 שנוסעים לטיול מאורגן ליפן . כידוע ביפן היו לאחרונה רעידות אדמה ואף צונמי , אבקש לבדוק את מהות הכיסוי של חברתכם. בשיחה טלפונית שביצעתי עם נציגכם נאמר לי שלא כל אסונות הטבע מכוסים - ובעצם הרי מדובר בכסוי לביטוח רפואי -איך ייתכן הדבר ? הטיול המאורגן יתנהל לפי המתוכנן והמדריך אף ביקש לבדוק בביטוח את סעיף-רעידת אדמה . כמו כן קיים סעיף שלא נרכש ואף לא הוצע של איתור וחילוץ . האם יש צורך במקרה כמו שתיארתי ברכישת סעיף זה , כפי שהבנתי מצריך את ביטול הפוליסה הקיימת ורכישת פוליסה אחרת, דבר שמסרבל את העניין במקום להוסיף תוספת לפוליסה . אבקש את תשובתך בהקדם שכן הטיול אמור להתבצע בשבוע הבא והביטוח שנרכש דרך חברתכם נרכש כבר לפני כחודש . תודה ! אורית

אורית שלום רב, ביטוח הנסיעות לחו"ל אשר רכשו הורייך כולל כיסוי למקרים הנובעים מרעידת אדמה. מאחר ומדובר בפורום הפתוח לציבור הרחב ושאלתך הינה בעניין פרטי, אני אבקש שיצרו עימכם קשר בהתאם לעניין הפרטים הטכניים והכיסויים הנדרשים. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל