ביטוח לנסיעה למכסיקו לחצי שנה ואולי יותר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

10/10/2012 | 18:53 | מאת: ד.כ

בתי בת 29 נוסעת למכסיקו(לחבר) לתקופה לא ידועה-יתכן לחצי שנה ואולי יותר.עד כה בנסיעות קודמות שלה לטיולים לתקופות של חצי שנה עד 10 חודשים ביטחנו אותה בכללית חו"ל.אולם יש לי תחושה שזה לא הביטוח המתאים לתקופה ארוכה ולשהייה במקום אחד.מה אתה ממליץ לנו?האם יש במכסיקו ביטוחים מסוג ביטוח עובדים זרים הקיים בארץ?האם אפשר לבטח מהארץ?-אנו רוצים ביטוח שיתן מענה לא רק לנושאי חירום אלא גם לבדיקות תקופתיות וכדומה-משהו הכי קרוב לשירות של קופות החולים בארץ.

שלום ידידי, ביטוח רפואי מלא (כזה הכולל שירותים רפואיים הדומים למוכר לנו מישראל כולל בדיקות תקופתיות ושירותים שאינם חירומיים בלבד) ניתן על ידי דיוידשילד. הביטוח ניתן לתקופות של מינימום חודש ועד שנים רבות. אתה מוזמן ליצור קשר עם דיוידשילד בשיחת חינם מישראל בטלפון 1.800.34.34.35 ולקבל את כל המידע. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל