כפר יונה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

24/09/2012 | 14:14 | מאת: אורית

כ - 8 ימים לפני הטיול מאורגן בעלי עבר משבר בעבודה, עקב כך טופל עי כדורי הרגעה. בטלנו את הנסיעה שלו, מאותו יום אף גורם אינו רוצה להחזיר לנו את כספי הטיול, רק בעלי ביטל, ביטוח של כללית אומרים שזה לא כולל בביטוח , חברת הנסיעות  קל נופש  מעבירים אותי לשטיח המעופף  הם מחזירים אותי שוב לקל נופש. מה עלי לעשות במקרה כזה. אשמח מאוד לעזרה.

שלום אורית, ראשית, אני מקווה שבעלך מרגיש טוב יותר היום ושהמשבר חלף. בסוף היום - זה מה שחשוב באמת. השאלה שלך היא יותר שאלה בתחום המשפטי ופחות בתחום הביטוח. השאלה שלך מגלמת בתוכה עניינים חוזיים שבינך לבין חברת הביטוח וחברת הנסיעות. כמו כן יש לקחת בחשבון גם את פוליסת הביטול בסוכנות הנסיעות בה רכשת על רקע חוקי הגנת הצרכן, מתי בוטלה הנסיעה, האם יש או אין קנס על ביטול או החזר וכדומה. אני יכול להציע לך לפנות לייעוץ משפטי. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל