ביטוח לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/09/2012 | 07:04 | מאת: רונית

שלום האם חודשיים וחצי לאחר ניתוח של כריתת בלוטת תריס + אבחון של מחלת סרטן שאינה דורשת שום טיפול בשלב זה ניתן לבטח לנסיעה לחול ? המצב הקליני טוב והרופאים מציינים שאין שום מניעה לנסיעה. תודה

שלום רונית , לא צריכה להיות שום בעיה לבטח כל עוד הרופא המטפל מאשר את היציאה לחו"ל. חשוב לרכוש ביטוח מתאים שמכסה סיבוכים אפשריים חס וחלילה. הרחבה רגילה של מצב רפואי קודם אינה מתאימה במקרה הזה. בפספורטכארד קיים הפיתרון לאנשים עם בעיות רפואיות פעילות או שטופלו לאחרונה ומבקשים לצאת לחול. את מוזמנת ליצור קשר ולברר פרטים ב 9912* . גילוי נאות: פספורטכארד הוא מוצר מבית דיוידשילד וכמצויין מעלה, אני משמש גם כחתם רפואי בדיוידשילד. בהצלחה ורק בריאות, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל