ביטוח נסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/08/2012 | 20:26 | מאת: adi

רוצה לנסוע לתאילנד בטיול מאורגן. איזה ביטוח עושים? מה כולל ביטוח רפואי? יש לי מחלות כרוניות. עדי

22/08/2012 | 16:35 | מאת: רן מזרחי

הביטוח המתאים הוא ביטוח נסיעות כמובן. יחד עם זאת, מבלי לדעת את משך הטיול, מה הוא כולל (מבחינת אופי הטיול וספורט אתגרי) ובלי לדעת את גילך ומצבך הרפואי, קשה להמליץ על ביטוח ספציפי. בעיקרון, אם מדובר על טיול "רגוע" ומחלותיך הן כאלה שלא חל בהן שום שינוי (לא טיפול מיוחד, לא אשפוז ולא החלפה של תרופות לדוגמא) עליך לרכוש ביטוח רפואי שכולל החמרה למצב רפואי קודם וכמובן כיסוי לפינוי רפואי מוטס. מוצר כזה קיים ברוב חברות הביטוח וחשוב להצהיר על כל פרטי המצב הרפואי על מנת להימנע מבעיה בעתיד. אם מדובר על מחלה או מחלות כרוניות קצת יותר מורכבות שחל בהן שינוי בחצי שנה האחרונה, יהיה עליך לרכוש ביטוח ייעודי שיתן לך כיסוי גם להחמרה של מחלות אלו. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל