בטוח נסיעות למבוגר

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/08/2012 | 20:57 | מאת: דן

איפה הכי טוב לבטח חולה לב מבוגר (מתקרב ל-80).(ברור שבתעריף גבוה מהרגיל) אשר מצבו יציב אבל הרופא משנה לו מדי פעם את המינון של התרופות (מוריד מינון) האם זה לא יפגע בעניין של יציבות בחצי השנה האחרונה בשעת מבחךן? והאם המלצת הקרדיולוג לנסיעה עשויה לעזור?. המגמה היא להיות מבוטחים בשעת אמת (ולא לנסוע בכלל אם אין בטוח מתאים)וגם לא להתקל בקשיים בשעת הצורך אם חלילה נזקקים לבטוח.מבקש ליצור מצב כשהביטוח יקבל בכתב את כל המידע הרפואי הידוע לאדם ואם יאשר הרי שזה יבטיח שאח"כ הביטוח לא ימצא טענות מטענות שונות בשעת הצורך אם חלילה תהיה. כיצד זה ניתן להיעשות. תודה

ערב טוב דן. כפי שציינתי בעבר בפורום ולמען הגילוי הנאות - אני משמש גם כחתם רפואי ב"פספורטכארד". פספורטכארד מבטחת באמצעות הפניקס גם חולים קשים ואוכלוסייה מבוגרת המבקשת לצאת לחו"ל. יש להצטייד כפי שכתבת במסמכים רפואיים ובאישור טיסה לחו"ל ושהייה בחו"ל מהרופא המטפל. אם הטיסה היא ליעד "מערבי" יימצא פתרון הולם. מבלי לדעת מה המצב הרפואי, אני יכול לציין שחולים קשים בד"כ מתקבלים לביטוח עם תקרת כיסוי של עד $50,000 ולתקופה מקסימלית של 30 ימים. דמי הביטוח בהתאם לגיל ולאופי המחלה. כתובת : www.passportcard.co.il או 9912* . בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל