ביטוח נסיעות בהריון לאחר טיפולים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/08/2012 | 22:23 | מאת: מתלבטת

רן שלום, קראתי שיש חברות שלא מבטחות נשים בהריון שהושג באמצעות הפרייה חוץ גופית (IVF). האם ההחרגה הזו חלה גם על הריונות שהושגו בטיפולים שאינם הפריות והאם ידוע לך מי החברות שמוכנות לבטח? תודה רבה!

שלום רב, הריון שהושג באמצעות הפריה חוץ גופית אינו שונה מכל הריון אחר ברגע שההפריה הצליחה. הסיבה היחידה עליה אני יכול לחשוב ושבגינה חברות אינן מוכנות לבטח היא אולי מכיוון שלרוב בהפריה ההריון הוא רב עוברי (2 או יותר). בין אם מדובר בהריון חד עוברי או רב עוברי, ובין אם מדובר בהריון רגיל, יש בפוליסות לביטוח נסיעות לחו"ל הרחבות שנועדו לבטח סיכונים הקשורים בהריון (לא בדיקות שבשגרה). למען הגילוי הנאות אציין שאני משמש גם כחתם רפואי בחברת פספורטכארד (passportcard.co.il) והחברה מבטחת גם הריונות רגילים וגם הריונות בסיכון גבוה ובלבד שיש אישור רפואי לטיסה. ישנן חברות נוספות שמציעות את ההרחבות להריון במסגרת ביטוח זה. אגב, רוב ההרחבות להריון מגבילות את הכיסוי עד שבוע 32 בדרך כלל. בהצלחה ונסיעה טובה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל