טיול עם ילדים בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/08/2012 | 16:08 | מאת: איילת

שלום רב, אנחנו נוסעים עוד מספר שבועות לכפר נופש בהולנד עם שני ילדים קטנים, 4 שנים ו10 חודשים. האם כדאי להפעיל ביטוח דרך קופ"ח? על מה כדאי לשים לב שיהיה בפוליסה לילדים קטנים. בתודה מראש

01/08/2012 | 23:49 | מאת: שרון

היי איילת, אני בדיוק חזרתי מטיול לארצות הברית למשך שלושה שבועות עם שני ילדיי וביצענו ביטוח אצל הסוכן האישי שלנו, הוא עשה לנו השוואה בין הביטוחים השונים בשוק, ותמיד טוב לקבל עצה ממקצוען. אם יש לך סוכן - תפני אליו. אם אין לך, אשמח להפנות אותך לסוכן שלנו. חופשה נעימה! שרון

שלום איילת, ראשית, לפני שחושבים על הפרטים בביטוח, המלצתי היא קודם כל להכיר היטב את המקום אליו אתם נוסעים. האם יש שירותי רפואה במקום? רופא ילדים במרחק סביר? המלצות של נוסעים שביקרו בכפר הנופש האמור? הכנה מראש והכרת השטח תחסוך עגמת נפש בעת הצורך חס וחלילה. בקשר לשאלתך - אני מניח שילדייך בריאים ולפיכך יש לוודא שתכנית הביטוח תיתן מענה הולם למחלות אקוטיות ולטיפול תרופתי הולם. רוב תכניות הביטוח אכן נותנות מענה למצבים אלו. בלי קשר, תמיד כדאי להצטייד בתרופות מדף כגון אקמולי, פלסטרים, תחבושת ומשחות לשימוש חיצוני (פניסטיל לדוגמא). לציין רק שאם ילדייך בעלי צרכים רפואיים מיוחדים, יש לבחון את העניין באופן ספציפי. נסיעה טובה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל